Sälja

Sälja båt

Vill du sälja din båt eller byta hamn för din båt? Vi hjälper dig! Vi har ett stort kontaktnät med ett flera intressenter. Kontakta oss så erbjuder vi förmedling av motorbåtar upp till 7 meter och som är högts 10 år gamla.

Hur går vi tillväga när vi säljer din båt?

1. Först upprättar vi en varudeklaration efter att vi har gjort en genomgång av båten tillsammans med er.
2. Därefter bestämmer vi tillsammans om båten ska tvättas, städas, poleras eller dylikt i syfte att höja attraktionsvärdet på båten
3. Efter att ett förmedlingsavtal har signerats fotograferar vi båten samt författar en text angående dess utrustning, egenskaper och användningsområde.
4. Vi lägger sedan upp en annons på båten på vår egen hemsida och Blocket samt Sök Båt
5. Sist men inte minst ombesörjer vi kontakten mellan säljare och potentiella köpare samt visningar av objektet.

Pris

Normalt priset på ligger Startarvode 4 000 kr samt 8% på köpeskillingen. Speciellt för 2021 är att vi erbjuder 1000 kronor i stararvode och 9 000 kr i slutavgift. Totalt 10 000 kr inklusive moms.

Kontakt

Ring: 0760-354346
E-post: info@sweyacht.se
Hos oss hittar du allt från minsta fiskeanpassade biltaksbåt till stora proffesionella bassbåtar. Kontakta oss

Båt tillverkare

Tracker Boats är världens största tillverkare av aluminiumbåtar och tillverkar flest sportfiskebåtar i hela världen. Regency är vårt mest exklusiva och lyxiga pontonbåtmärke. Pontonbåtar är helt fantastiska utflykt och fiskeplattformar som går snabbare och bättre i sjön än man kan tro. Amerikanska Tahoe tillverkar välutrustade familjebåtar i glasfiber som även fungerar fint för fiske. Makobåtarna är legendariska i USA. Triton Boats startades 1996 med visionen att bygga första tournament ready bassbåten med en konstruktion helt utan trä. Legendariska Ranger Boats är välkända för sin kvalitet och det där lyxiga extra. Nitros båtar är byggda i glasfiber med en konstruktion i 100% kompositmaterial med förstärkningar i rostfri metall.